Antti Marine

Antti.fi

MARKKINOIDEN TEHOKKAIN VAUNUKUIVURI ANTTI X-SARJA

Helppo ja nopea vaunukuivuri, juuri sellainen josta olet unelmoinut

Antti X-sarjan vaunukuivuri on helppo hankkia ja nopea ottaa käyttöön. Kuivuri on hinnaltaan edullinen ja järkevä investointi: erillisiä perustus- ja rakennustöitä ei tarvita, vaan paketti on helppo ja nopea asentaa tuottavaan työkuntoon. Hallittu tehdasvalmistus on avaintekijä kustannustenhallinnassa ja nopeassa pystytyksessä.

  • Nopea asennus ja käyttöönotto – Valmistamme vaunukuivurit tehtaassa 90 %
  • Alipainetekniikkaa hyödyntävä kuivuri kuivaa viljan nopeasti ja energiatehokkaasti
  • Suunniteltu mahdollisimman huoltovapaaksi

X-sarja on Antin tuotekehityksen tulos, edistyksellistä tekniikkaa edullisempaan hintaan

Antti X-sarja on uusi kuivurimallisto, joka on kehitetty asiakkaitamme kuunnellen. Tuotekehityksemme tekee yhteistyötä viljelijöiden kanssa ja uudessa mallistossa on otettu huomioon viljelijöiltä tulleet toiveet.

Toimme Antin muista kuivureista tutun alipainetekniikan vaunukuivureihin. Kuivaus on nopeaa ja tehokasta sekä säästää kuivaukseen kuluvan energian määrää.

 

Antti X-sarjan kuivurit

Uutta vaunukuivurissa:
 energiatehokasta alipainetekniikkaa

Alipaineen avulla Antti pystyy kuivaamaan tasaisella lämmöllä tehokkaasti, kun ilmavirta ja lämpötila jakautuu tasaisesti koko kuivauskennostossa. Näin saadaan koko kuivaustila hyödynnettyä ja kuivattua nopeasti. Samalla yhden puhaltimen käyttö vähentää energiankulutusta ja tekee kuivauksesta huoltovapaamman.

Antti X-sarjan kuivuri sopii jokaiselle tilalle

Antin uutta X-sarjan vaunukuivuria on viisi eri kokoa. Kokovaihtoehdot takaavat, että mallistosta löytyy sopiva kuivuri jokaiselle tilalle.

X-sarjan kokovaihtoehdot:

255 m³
320 m³
365 m³
430 m³
476 m³

 

Tutustu tuotteisiin

Kuivurin tuotekehitys

Antti on valmistanut viljankuivaamoja vuosikymmeniä. Vaikka kuivurin ydintoiminta eli viljankuivaus on pysynyt samana, olemme kehittäneet kuivaamon prosesseja tehokkaammiksi, parantaneet kuivatun viljan laatua unohtamatta energiataloudellisia parannuksia. Tänä päivänä Antti kuivaamolla tuotteen laatu on paras ja kuivausprosessi on hiottu äärimmäisen hyväksi.

Kuivurien tuotekehitys
Hankkija

Antti-kuivurit myy Hankkija

Kysyttävää? Ota yhteyttä Hankkijan kuivuri­asiantuntijaan.

010 76 83000

Hankkijan kuivurimyyjät
References