Antti Marine

Antti.fi

Kestäviä tuotteita ja ratkaisuja

Panostamme teknologialähtöisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen, jotka ovat luotettavia ja tehokkaita kaikissa olosuhteissa. Testaamme ja kehitämme jatkuvasti automaatiojärjestelmiämme, kuivaamoja, siiloja ja muita tuotteitamme varmistaaksemme optimaalisen suorituskyvyn.

Enemmän vähemmällä – investointi kestävään tulevaisuuteen

Antin investointi siilojen valmistuksessa käytettävään profilointikoneeseen tehostaa materiaalin hyödyntämistä, mahdollistaa suurempien siilojen valmistuksen ja vähentää hiilidioksidipäästöjä niiden elinkaaren ajan.

Myös siilojen valmistuksessa käytetty uusi erikoiskarkaistu teräsmateriaali vähentää materiaalin kulutusta suhteessa siilon kokoon, mikä johtaa kustannussäästöihin ja tehokkuuden lisääntymiseen.

Uuteen profilointikoneeseen Antti-Teollisuus on saanut rahoituksen Euroopan Unionin aluekehitysrahaston Euroopan Unionin kestävä kasvu ja työllisyys 2014-2020 Suomessa -ohjelmasta.

Siirtyminen fossiilivapaaseen viljankuivaukseen

Olemme sitoutuneet ympäristön kestävyyteen ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen. Ymmärrämme, että on tärkeää siirtyä kestäviin energialähteisiin.

Tämän sitoumuksen mukaisesti olemme ilmoittaneet, että tuottamamme kuivaamot ja lämmittimet ovat HVO (Hydro-treated Vegetable Oil) -yhteensopivia vuoden 2022 alusta.

Biolämmittimet - käytä polttoainetta omalta maaltasi

Unohda öljylasku, käytä biopolttoainetta. Biolämmittimet lämmittävät ja kuivaavat tehokkaasti. Lämmönvaihtimen hyötysuhde on erinomainen. Biolämmittimet polttavat esimerkiksi haketta, turvetta, pellettejä tai brikettejä. Se auttaa säästämään jopa 70 % energiakustannuksista.

Viljasiilot haastaviin olosuhteisiin

Suomalaiset maanviljelijät kohtaavat haastavia olosuhteita, kuten kylmän ilmaston ja toistuvia sään ja lämpötilan muutoksia. Nämä olosuhteet luovat erityisiä vaatimuksia viljasiiloihin.

Tämän tiedostamalla, suunnittelemme ja valmistamme viljasiiloja, jotka ovat vahvoja, kestäviä ja vaativat vain vähän huoltoa. Siilomme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne on rakennettu kestämään ankarimpia olosuhteita. Ne on myös suunniteltu helposti ylläpidettäväksi ja huollettavaksi, jotta maanviljelijät voivat keskittyä satoihinsa.

Tarjoamalla korkealaatuisia viljasiiloja varmistamme tuotteidemme pitkäikäisyyden, vähentämällä huoltokatkoja ja minimoimalla jätettä.

Ohjausjärjestelmien optimointi pienille tiloille

Ottamalla huomioon viljelijöiden monipuoliset ja erilaiset tarpeet, olemme päivittäneet viljankuivauksen ohjausjärjestelmämme. Uusi Optima 2.0 -järjestelmä tarjoaa parannetun automaation ja kauko-ohjauksen, joka soveltuu etenkin pienemmille tiloille.

Tarjoamalla käyttäjäystävällisen ja kustannustehokkaan ratkaisun, annamme pienviljelijöille mahdollisuuden optimoida viljan kuivausprosessejaan ja vähentää energiankulutustaan, mikä edistää kestävyyttä ruohonjuuritasolla.

Pölynhallinnan ympäristöhyödyt

Anttin viljankuivauksen pölynhallintaratkaisut hyödyttävät sekä viljelijää että ympäristöä. Vähentämällä ilmaan ja koneisiin pääsevän pölyn määrää, järjestelmä auttaa parantamaan ilman ja ympäristön laatua. Puhtaamman ja vähemmän pölyisen ilman ansiosta kuivuri ja sen ympäristö ovat turvallisempia, mikä vähentää myös onnettomuusriskiä.

Lisäksi pölynhallinta vähentää energiankulutusta ja pidentää kuivurin eri osien käyttöikää, mikä puolestaan ​​tuottaa säästöjä ylläpitoon pitkälle tulevaisuuteen.

Siksi Antin pölynhallintaratkaisun käyttö tuo taloudellisten hyötyjen lisäksi myös ympäristöhyötyjä.

Viljankuivauksen energiatehokkuuden optimointi

Taajuusmuuttajien avulla, Antin ohjausjärjestelmä mahdollistaa viljan kuivausprosessin automatisoinnin, säätämällä sitä eri tekijöiden, kuten kosteuden ja lämpötilan perusteella. Optimoimalla kuivausprosessia taajuusmuuttajalla, viljelijät voivat vähentää tarpeetonta energiankulutusta ja säästää kustannuksia.

Tämä tekniikka ei ainoastaan ​​auta viljelijöitä tehostamaan viljan kuivausta, vaan se myös edistää yleistä energiansäästöä ja kestävää kehitystä maataloussektorilla.