Antti.fi

Suunnittelu

Aloita kuivurin suunnittelu ajoissa

Millainen ja minkäkokoinen kuivuri olisi kaikkein paras ratkaisu meidän tapauksessamme? Mikä uunityyppi olisi järkevin, kun pohditaan investointi- ja käyttökustannuksia? Kuinkahan automaatio toimii käytännössä – kuinka paljon kuivausta voi seurata tai jopa ohjata etänä?

Kokonaan uuden kuivurin hankkiminen on mittava hanke, jonka suunnittelu kannattaa käynnistää hyvissä ajoin. Varsinkin jos puhutaan räätälöidystä pakettikuivaamosta, jonka hankintaan liittyvät esimerkiksi investointituen ja rakennusluvan hakeminen, pohdinta kannattaa käynnistää jopa pari vuotta aiemmin.

Katso lisätietoja kuivurin rakentamisesta

Aktiivisempi pohdiskelu ja vaihtoehtojen kartoittaminen kannattaa startata yhdessä Hankkijan kuivuriasiantuntijamyyjän kanssa. Heillä on ajantasainen ja käytännönläheinen tietämys modernista kuivaustekniikasta. Tarvittaessa Hankkijan edustajat hankkivat syvempää informaatiota Antti-Teollisuuden kuivuriasiantuntijoilta.

Ja kun projektissa edetään pidemmälle, niin saat Antilta esimerkiksi pakettikuivaamon laadukkaat pääpiirustukset ilman erillistä veloitusta.

Hankkija

Antti-kuivurit myy Hankkija

Kysyttävää? Ota yhteyttä Hankkijan kuivuri­asiantuntijaan.

010 76 83000

Hankkijan kuivurimyyjät
References