Antti.fi

Ultima ja Ultima Pro

Ultima ja Ultima Pro ammattimaiseen viljankuivaukseen

Ultima on Suomen pisimmälle kehitetty viljankuivauksen ja varastoinnin automaatiojärjestelmä monipuolisine nettipalveluineen. Ultimalla ohjattuun kuivausprosessiin sisältyy aina jatkuva viljankosteuden mittaus. Ultima Pro:lla hoidat myös erä- ja siilokirjanpidon. Viljankuivaus ei ole koskaan ollut näin helppoa ja luotettavaa.

Monipuolinen tiedonhallinta

Kuivauserien tiedot tallentuvat Ultiman nettipalveluun aina erän valmistuessa. Voit tarkistaa kuivausraportit heti, palata niihin myöhemmin ja kerätä vähitellen vertailutietopankkia. Ultiman kautta hoidat halutessasi myös viljavarastonhallinnan: ohjaat kuivatut erät valittuihin siiloihin ja seuraat niiden täyttöastetta.

Kosteudenmittaus suoraan viljasta

Ultima hoitaa jatkuvan kosteudenmittauksen suoraan viljasta. Kosteudenmittaus vähentää ylikuivaustarvetta, mikä säästää ajan mittaan merkittävästi energiaa.

Täydellinen etähallinta nettipalvelun kautta

Ultimassa automaattinen viljankäsittely yhdistyy monipuoliseen nettipalveluun, johon käyttäjä pääsee käsiksi missä ja milloin vain tietokoneellaan tai mobiililaitteellaan. Automatiikka mahdollistaa jatkuvan eräkuivauksen, asetusten mukaisesti.

Eräkirjanpito

Erätietoihin tallentuu kellontarkasti kaikki kuivauserään liittyvä tieto aina peltolohkosta varastosiiloon. Erätiedoista voit tarkastaa helposti mm. kuivauserän ajankohdan, keston, alku- ja loppupainon, viljan kosteuden, kuivauslämpötilat.Erän kuivauksen edistymistä voi tarkastella myös havainnollisesta graafista. Erien keskinäinen vertailu auttaa parhaiden kuivausasetusten hakemisessa.

Siilokirjanpito

Siilonkirjanpidon avulla olet aina ajan tasalla siiloston varastotilanteesta. Kaikki varastoinnit ja varastosta otot tallentuvat tietokantaan. Tiedot on tallennettu turvallisesti varmistettuun tietokantaan. Siilokirjanpito on täysin läpinäkyvä taaksepäin – laatuketju pysyy hallinnassa ja tiedot jäljitettävissä aina peltolohkotasolle saakka.

Vuosiraportti

Vuosiraportti antaa havainnollisen kuvan viljankäsittelyjärjestelmän käytöstä vuositasolla. Näet yhdellä silmäyksellä mm. kuivattujen viljalajikkeiden osuudet, määrät kiloina, tilastotietoa kuivausajoista, lämpötiloista, viljan kosteudesta, siiloston täyttöasteesta ja paljon muuta. Raportista löydät myös erätietokortit kaikista vuoden aikana kuivatuista eristä.

Virtauskaavio havainnollistaa prosessin tilaa

Virtauskaavio on Ultima-ohjausjärjestelmään saatavilla oleva jälkiasennettava lisävaruste. Virtauskaavio antaa yhdellä silmäyksellä hyvän kokonaiskuvan monimutkaisenkin viljankäsittelyjärjestelmän toiminnoista. Virtauskaaviosta on myös helppo ohjata laitteiden toimintaa.

Katso videot

Kuvia

Referenssit

Rahkosen tila

Tikkakoskella sijaitsevalla Petri Rahkosen kolmannen polven kasviviljelystilalla otettiin iso digiloikka.

Rahkosen tila
Hankkija

Antti-kuivurit myy Hankkija

Kysyttävää? Ota yhteyttä Hankkijan kuivuri­asiantuntijaan.

010 76 83000

Hankkijan kuivurimyyjät
References