Antti.fi

Biouunit

Hyödynnä oman maan polttoaine

Unohda öljylasku, käytä biopolttoainetta. Biouuni lämmittää ja kuivaa tehokkaasti maatiloilla. Lämmönvaihtimen hyötysuhde on erinomainen. Biouuni polttaa mm. haketta, turvetta, pellettiä tai brikettiä ja säästää jopa 70 % energiakustannuksia.

Antti-biouunin tehoalue on 500–1200 kW mallista ja polttoaineesta riippuen. Uunin korkein lämpötila on 80 astetta ja lämmönnousun maksimi 60 astetta.

Viljankuivauksen lisäksi biouuni voi soveltua myös erilaisten hallien, teollisuuden ja rakennustyömaiden tilojen sekä kasvihuoneiden ilmalämmitystarpeisiin.

Antin biouunissa on markkinoiden laajin lämmönvaihdin. Savukaasut pysyvät aisoissa, koska pinta-alaa on riittävästi, ja käytössä ovat myös savukaasujarrut, jotka toimivat samalla nuohouskolina. Savukaasut ohjataan ulos tehokkaalla savukaasuimurilla. Tulipesä on laaja ja ylöspäin on paljon tilaa, jolloin liekki palaa parhaalla mahdollisella teholla. Tulipesän puolella tuhkaruuvi hoitaa tuhkan siirron automaattisesti.

Biouuni on helppo nuohota ylhäältä päin. Alhaalla on isot tuhkaluukut, jotka on helposti imuroitavissa tuhkaimurilla. Ala-Talkkarin palopää sopii palopään aukkoon suoraan. Toisella puolella on suuri sytytysovi, jossa on myös liekintarkkailuikkuna. Oleellinen turvavaruste on kipinäverkko, joka estää palamattomien partikkeleiden pääsyn kuivaajaan. Kysy lisää asiantuntijoiltamme – suunnitellaan tilallesi optimaalinen biouunijärjestelmä.

Laske, paljonko uuden biouunin avulla voit säästää energiakustannuksissasi

Kuvia

Hankkija

Antti-kuivurit myy Hankkija

Kysyttävää? Ota yhteyttä Hankkijan kuivuri­asiantuntijaan.

010 76 83000

Hankkijan kuivurimyyjät
References