Antti Marine

Antti.fi

Edistyksellistä Antti-tekniikkaa nyt uudessa hintaluokassa

X-sarjan kuivuri on fiksu, mahdollisimman valmis paketti!

Antin X-sarjan kuivurit aloittavat uuden aikakauden viljankuivauksessa. Ne on suunniteltu tekemään viljankuivauksen aloittamisesta vaunukuivurimaisen helppoa ja nopeaa. Todellinen rakennusaika maatilalla on lyhyt, sillä X-sarjan kuivuri toimitetaan mahdollisimman valmiina kuivurimoduuleina. Moduulit valmistetaan Antin omalla tehtaalla laatuvalvotuissa olosuhteissa.

X-Series

Tehokasta alipainetekniikka nyt hinnat alkaen -luokassa

Kaikki X-sarjan kuivurit on toteutettu Antin modernilla kuivaustekniikalla. Lämmönlähteenä on tehokas öljyuuni Oilonin öljypolttimella. X-sarjan kuivurit kuivaavat nopeasti ja energiatehokkaasti rehu- ja siemenviljaa sekä muita piensiemeniä. Nopeutta lisää vakiona oleva alipainetekniikka, jossa uunin ilma imetään kuivattavan viljaerän läpi. Tehokas esipuhdistin ja alipainetekniikka vähentävät myös pölyn määrää.

Loppuun saakka mietittyjä, toimintavarmoja ratkaisuja

X-sarjan tuotteissa näkyy Antin pitkä kokemus viljankuivauksesta ja vahva sitoutuminen laatuun. Esimerkiksi kuivureiden automaatio on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Komponentit ja rakenteet, kuten syöttölaitteen moottori ja laakerit, ovat järeitä. Kuumasinkitty elevaattori on suojassa korroosiolta. Integroidun uunin ja toisaalta aksiaalipuhaltimen asennus pystyyn säästää tilaa, vähentää melua ja tehostaa kuivausta. Kompaktia ja fiksua!

Lataa X-Series esite

X-Series esite
X-Series brochyr

Katso video X-Sarjasta

Hankkija

Antti-kuivurit myy Hankkija

Kysyttävää? Ota yhteyttä Hankkijan kuivuri­asiantuntijaan.

010 76 83000

Hankkijan kuivurimyyjät
References