Antti.fi

Paketti­kuivaamot

Antin pakettikuivaamot ammattimaiseen viljankuivaukseen

Antti-pakettikuivaamo kuivaa sadon nopeasti, virheettömästi, laadukkaasti ja joustavasti. Se on räätälintyötä, joka on suunniteltu ja mitoitettu juuri oikean kokoiseksi tilan tarpeisiin. Toimitukseen kuuluvat erikseen sovittavat asiantuntija- ja suunnittelupalvelut, rakenteet, varusteet ja Antti Akatemia -käyttökoulutus. Pakettikuivaamo on investointi, joka kestää isältä pojalle.

Suomi on tuhansien pakettikuivaamoiden maa

Valtaosa Suomen tuhansista käytössä olevista pakettikuivaamoista on Antin valmistamia. Pitkä kokemus tekee Antista kiistatta markkinoiden parhaan kumppanin kuivuri- tai pakettikuivaamohankkeeseesi.

Pakettikuivaamot ovat perinteisesti 4×3, 4×4 tai 4×5 -muodostelmassa. Moduulirakenteen ansiosta paketit ovat räätälöitävissä tarpeesi mukaan. Eli olivat tarpeesi sitten pieniä tai suuria, niin jokaiselle löytyy varmasti oikeankokoinen pakettikuivaamo. Mikäli tarkoituksesi on kattaa kuivuri, niin paras tapa rakentaa rakennus kuivurin päälle, on tehdä se käyttäen siiloja seininä eli pakettikuivaamona. Pakettikuivaamo on kompakti rakennus, jossa kaikki toiminnot voidaan sijoittaa saman katon alle. Siilonpohjavaihtoehtoja on useita (2,0 m, 2,5 m ja 3 m), joista tarkemmat tiedot tilavuuksista ja mitoista voit katsoa teknisistä tiedoista.

Olemme valinneet Antin laatukriteerit täyttävät yhteistyökumppanit, joiden kautta on mahdollista hankkia Antin toimituksen lisäksi kaikki pakettikuivaamolle oleelliset tarvikkeet ja palvelut, kuten rakennekuvat ja suunnittelun, betonielementit, portaat, kantavat teräsrakenteet, kattopaketit, asennukset sekä sähkötyöt. Näistä löydät lisätietoja rakentamisen välilehdeltä. Suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen kokonaisuus tilallesi.

Antti valvoo puolestasi

Pakettikuivaamon toimitus sisältää kaikki toimintaan tarvittavat valmiin kuivurin tarpeelliset osat:
kuivurikoneiston, uunin ja siilot. Sopiva ohjausjärjestelmä hoitaa laitteiston toimintaa automaattisesti jopa ympäri vuorokauden – aina kuivauserän vaihtoa myöten.

Kuvia

Hankkija

Antti-kuivurit myy Hankkija

Kysyttävää? Ota yhteyttä Hankkijan kuivuri­asiantuntijaan.

010 76 83000

Hankkijan kuivurimyyjät
References