Antti Marine

Antti.fi

Tuotekehityksellä etumatkaa

Antti on kehittänyt Suomen maanviljelyä jo sukupolvien ajan

Tuotekehitysosastomme on tehnyt jo vuosia mittavaa taustatyötä, tutkimusta, selvitystä sekä yhteistyötä maanviljelijöiden kanssa siitä mitä heidän oikeat tarpeensa ja toiveensa ovat. Kehitystyömme on jatkuvaa ja asiakaslähtöistä.

Tuotekehityksen olennaisia osia on tunnistaa mahdollisia käytännön ongelmia ja haasteita, erilaisissa ympäristöissä. Antin ydinfilosofiaa on tarjota viljelijöille tuotteita, jotka helpottavat arkea ja tuovat konkreettisia etuja ja hyötyjä. Tuotteidemme käytössä korostuu toimintavarmuus ja siitä saamme myös eniten kiitosta asiakkailta.

Viljelijöitä saadun tiedon ja palautteen avulla pystymme tekemään muutoksia jo ennen kuin uusi tuote saadaan markkinoille.

Tuotetestauksessa on monta vaihetta ja teemme testausta myös käytännön olosuhteissa oikeilla ympäri maata sijoitetuilla pilottitiloilla.

Tuotekehityksemme painopisteet:

  • Tuotteidemme käyttöikä
  • Tuotteidemme huollettavuus
  • Viljan laadunhallinta

Antin viimeisimpiin tuotekehitystuloksiin kuuluu Iso-Antti-viljasiilot, joita varten tarvittiin uusia materiaaleja ja täysin uusi tuotantolinjasto. Ohjelmistopuolella kehitämme jatkuvasti Optima-ohjausjärjestelmää tuomaan helpotuksia maanviljelijän arkeen. Lisäksi olemme keskittyneet erilaisiin viljankuivauksen pölynsuodatuksen ja -hallinnan erikoisratkaisuihin.

Yhteistyö viljelijöiden kanssa

Antin ydinfilosofiaa on tarjota viljelijöille tuotteita, jotka helpottavat arkea ja tuovat konkreettisia etuja ja hyötyjä.

Yhteistyö maanviljelijöiden kanssa on olennainen osa Antin tuotekehitystä sekä testausta.

Suomi on iso maa ja meillä on paljon erilaisia maatiloja. Siksi viljelijöiden omakohtaiset mielipiteet ovat meille niin tärkeitä.

Laatu ja käyttöikä on meille tärkeää

Me haluamme olla laadukas ja luotettava tuotemerkki kaikille suomalaisille maanviljelijöille. Tämä ei anna lipsahduksille tai virheille varaa. Kun sinä kuulet käyttökokemuksia Antista, haluamme, että ne ovat kaikki positiivisia.

Me haluamme, että Antti-nimi herättää luottamuksen pitkälle tulevaisuuteen. Antti-tuotteen pitää olla yhtä hyvä uutena ja herättää luottamusta vuosikymmenienkin käytön jälkeen. Investoi laadukkaaseen tuotteeseen, jonka pitkä käyttöikä takaa myös kustannustehokkuuden.

Siihen ei päästä kuin tuottamalla parasta mahdollista laatua.

Case: Iso-Antti-viljasiilot syntyivät asiakkaiden toiveista

Iso-Antti-viljasiilot tuotiin markkinoille vuoden 2022 lopussa. Isojen siilojen toteuttamiseen lähdettin puhtaalta pöydältä, kaikki lujuuslaskelmat ja valmistus tehtiin uusiksi. Kahden ja puolen vuoden tuotekehityksen tuloksena oli suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaisten viljelijöiden tarpeisiin soveltuvat Iso-Antti-jättisiilot.

Lue lisää
Hankkija

Antti-kuivurit myy Hankkija

Kysyttävää? Ota yhteyttä Hankkijan kuivuri­asiantuntijaan.

010 76 83000

Hankkijan kuivurimyyjät
References