Antti Marine

Antti.fi

Henkilöstön hyvinvointi ja kehitys

Sosiaalinen vastuu työnantajana

Haluamme tarjota työntekijöillemme turvallisen ja inspiroivan työpaikan, jossa henkilöstömme pystyy kasvamaan ja kehittämään osaamistaan ​​tulevaisuuden tarpeita ajatellen.

Tavoitteenamme on tapaturmaton työpaikka, jossa kaikki osallistuvat työturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen. Työturvallisuuden jatkuvalla kehityksellä haluamme vaikuttaa työntekijöiden työhyvinvoinnin sekä työn tuottavuuden ja laadun parantamiseen.

Toimimme aina kaikkien lakien, alaa koskevien määräysten ja sopimusten sekä omien turvallisuusohjeidemme mukaisesti -  ja edellytämme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme.

Tarjoamme:

  • Yrityksemme yhteistyö-  sekä työterveys- ja työturvallisuustoimikunnan säännölliset kokoukset
  • 100 % sitoutuminen työehtosopimusneuvotteluihin
  • Mahdollisuuden koulutukseen ja uralla etenemiseen
  • Lakisääteinen työterveyshuolto ja eläke
  • Erillinen sairaudenhoito-ohjelma
  • Työntekijöiden liikunta- ja kulttuurietu

Pidetään parempaa huolta työntekijöistämme

Me Antilla asetamme työntekijöidemme hyvinvoinnin ja terveyden etusijalle. Kokonaisvaltaisen työterveyshuollon lisäksi tarjoamme työntekijöille laajennetun sairaudenhoito-ohjelman. Tällä ohjelmalla tuemme työntekijöidemme terveyttä ja hyvinvointia myös muissa kuin työntekoon liittyvissä  oireyhtymissä ja sairauksissa.

Laajennetun sairaudenhoito-ohjelman avulla varmistamme, että työntekijämme saavat tarvitsemansa lääketieteellisen tuen, hoidon ja palveluja, jotka edistävät heidän yleistä terveyttään ja hyvinvointiaan.

Uskomme, että työntekijöistä huolehtiminen ulottuu työpaikan ulkopuolelle, ja tarjoamalla kattavan sairaudenhoito-ohjelman osoitamme sitoutumisemme heidän yleiseen hyvinvointiinsa ja onnellisuuteensa.

Urheilu- ja kulttuuriedut

Kannustamme työntekijöitämme harrastamaan liikuntaa tai tutustumaan erilaisiin kulttuuritoimintoihin. Liikunta- ja kulttuurietuillamme työntekijöillämme on mahdollisuus latautua ja virkistäytyä omalla tavallaan, mikä parantaa hyvinvointia niin työssä kuin kotonakin.