Antti Marine

Antti.fi

Iso-Antin askeleet

Varastotilojen kasvattaminen on maatalouden uusi trendi, koska tilakoot suurenee sekä viljan hinta vaihtelee aiempaa enemmän. Maatiloilla on siis tarve kasvattaa varastointiyksiköitään, jotta toiminnasta saadaan kustannustehokkaampaa.

Antti-Teollisuus halusi vastata maanviljelijöiden tarpeeseen entistä suuremmilla siiloilla, jotka sai nimekseen Iso-Antti.

Idea

2019

Viljan hinnanvaihtelu ja jatkuvasti kasvavat tilat loi markkinoille tarpeen suuremmille siiloille ja varastointiratkaisuille. Antti-Teollisuus päätti ottaa haasteen vastaan.

Suunnittelu

2020

Idea suuremmasta siilosta siirtyi suunnittelupöydälle. Kun tehdään jotain uutta on aloitettava tyhjältä pöydältä. Lujuuslaskelmat tehtiin yhteistyössä Suomen huippujen kanssa, joka takasi uudet innovatiiviset materiaalit ja ratkaisut.

Tuotanto

2021

Uusia Iso-Antti -viljasiiloja varten tarvittiin täysin uusi tuotantolinja, koska siilojen kantavat rakenteet suunniteltiin rakennettavaksi erikoisteräksestä. Tärkeää oli myös, että Iso-Antit rakennettaisiin suuriltaosin Suomessa. Ainoastaan ruuvikuljettimet ja kuljettimet tulevat Ruotsista Iso-Antti -viljasiiloihin.

Julkistus

2022

Elokuun lopulla 31.8. pidettiin lehdistötilaisuus, jossa Iso-Antti näki vihdoin päivänvalon, kun kaksi Iso-Antti -viljasiiloa pystytettiin pilottihankkeena Laitialan kartanoon Hollolaan. Toisena pilottihankkeena pystytettiin yksi Iso-Antti -viljasiilo Härkälän tilalle Huittisiin.

Lanseeraus

2022

Maatalouskonemessuilla myös suuri yleisö pääsi tutustumaan Iso-Anttiin, ja jopa koskemaan. Antti-Teollisuuden messuosasto koostui puolikkaasta Iso-Antin kattokappaleesta, jotta pystyttiin näyttämään kuinka suuri Iso-Antti oikeasti on.

Toimitukset

2023

Iso-Antti -viljasiilojen massatuotanto saadaan käyntiin ja toimitukset alkavat 2023 alkuvuodesta.

Sarkamessut 27.-28.1.2023

Olemme mukana Seinäjoki Areenalla järjestettävillä Sarkamessuilla. Esittelemme biouunia osastolla 3F.

Read more

Kuivuripäivät Syksy 2022

Viljankäsittelyn parhaat ratkaisut näet ja koet kuivuripäivillä! Tutustu ratkaisuihin sekä päivien aikatauluun ja tule paikan päälle!

Read more

Antti mukana Maatalous-Konemessuilla

Antti on isosti mukana Helsingin MaatalousKonemessuilla 13-15.10.2022. MaatalousKonemessujen uutuustuoteraati antoi Iso-Antti -siilolle kunniamaininnan.

Read more