Antti Marine

HÄRKÄLÄN TILA

Här­kä­län tila on toi­mi­nut Nisun vel­jes­ten suku­ti­la­na jo 1890-luvul­ta läh­tien. Tilan pää­tuo­tan­toa­la on broi­le­rin liha­tuo­tan­to. Broi­le­rei­den ruo­kin­nas­sa käy­te­tään pää­osin oman tilan veh­nää. Rehua myös myy­dään mm. teol­li­suu­teen.  Rehuo­ma­va­rai­suus on siis erit­täin tär­ke­ää, joten varas­to­ka­pa­si­teet­tia pitää olla run­saas­ti. Iso-Ant­ti on rat­kai­su tähän. 

Kat­so refe­rens­si­vi­deo.

HÄRKÄLÄN TILAN TEKNISET TIEDOT

  • Van­ha kui­vaa­mo sanee­rat­tu vuon­na 2017
    • Kak­si kui­vu­ria 44MF3 476hl
    • Kak­si 500 kW öljy­uu­nia radi­aa­to­reil­la
    • Lisäk­si kak­si D7,5m sii­loa 564 m³
  • Vuon­na 2022 Iso-Ant­ti D10,6 sii­lo 1453 m³

Huo­maat kyl­lä eron

“Varas­to­kus­tan­nuk­set jää­vät tie­tys­ti pie­nem­mäk­si täl­lai­ses­sa isos­sa sii­los­sa”, Mat­ti Nisu kiit­te­lee Ant­tia ja Iso-Ant­tia.

Riuttamäen tila

Juho Riuttamäki pyörittää Huittisissa neljästä tilasta koostuvaa kokonaisuutta. Vuosittain viljaa käytetään eläinten ruoaksi noin 5 miljoonaa kiloa.

Lue lisää

Pirkolan tila

Pirkolassa ollaan tyytyväisiä Antin pakettikuivaamon käytännön toimivuuteen ja loistavaan kuivaustehoon. Enää ei tarvitse olla niin tarkkana puintiajankohdan suhteen. Antin kuivuri hoitaa homman, vaikka vilja olisi hiukan kosteampaakin.

Lue lisää

Martin tila

Antti X365 vaunukuivuri korvasi 1975 pystytetyn Antti kuivurin Emmi ja Tuukka Martin tilalla Salon Kuusjoella. Uusi X-sarjan kuivuri valikoitui tilalle, sillä kuivurin pienet ulkomitat, mutta riittävä kuivauskapasiteetti vakuuttivat.

Lue lisää