Antti Marine

Antti.fi

Antti Dustex- pölynerottelija

Dustex-pölynerottelijalla vähemmän pölyä ja mölyä

Antti Dustex-pölynerottelija on tuotekehityksemme uusin tuote. Dustex poistaa kuivurin poistoilmasta pölyn ja roskan, jolloin kuivurin ympäristöön puhallettava ilma on lähes puhdasta.

Dustexin pohjalla on vuosien tutkimustyö, jonka ansiosta se on poikkeuksellisen tehokas pölynpoistossa sekä vähentäämään kuivauksen meluhaittoja. Dustex on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja sitä on myös kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Dustex liitetään kuivurin aksiaalipuhaltimeen, joka imee ilmaa kuivurista ja puhaltaa sen ulkoilmaan. Dustex tuottaa optimaalisen pyörivän ilmavirtauksen, joka ajaa pienetkin pölyhiukkaset Dustexin pölynpoistoyhteeseen. Dustexin ansiosta kuivurin ympäristöön ei kulkeudu enää viljan kuorta ja pölyä.

Puhtaampi ympäristö

Haitallisimmillaan viljapölyaltistus voi aiheuttaa viljelijälle erilaisia oireita kuten kroonista yskää, hengenahdistusta ja viljapölyn aiheuttamaa ihoärsytystä. Antti Dustex on ratkaisu tähän näkymättömään ongelmaan.

Hiljainen ympäristö

Asiakaskokemukset kertovat pihan olevan siistimpi ja melun olevan vähäisempää. Dustex vähentää kuivurin ympäristöön kulkeutuvaa melua jopa 6 desibeliä.

Huomaat kyllä eron

  • Ottaa talteen kuivurin poistoilmasta pölyn ja roskan - siistimpi ja terveellisempi ympäristö
  • Vähentää melua - miellyttävämpi ympäristö
  • Kiinnitys kuivurin aksiaali-imuriin
  • Mahdollista asentaa jälkiasennuksena jo olemassa oleviin Antti-kuivureihin

Dustexin taustalla on tarkka tuotekehitys

Pöly ja roska siirtyvät Dustexin tuottaman pyörivän ilmavirtauksen mukana poistoaukkoon. Dustexin lapojen muoto on aerodynaaminen. Lavat on suunniteltu äärimmäisen tarkkaan ja apuna on käytetty Cfd-virtausmallinnusta, jolloin on saatu mallinnettua kuinka roska siirtyy syklooniin. Kun lavan muoto on optimoitu, on roskanpoisto tehokasta.

Muotoiltujen siipien avulla suodatus toimii tehokkaammin ja lähes kaikki roska saadaan poistettua.

 

Sykloni tekee roskan loppulajittelun

Esipuhdistimesta ja Dustexista roskainen ilma johdetaan putkea pitkin sykloniin, jossa roska ja pöly erottuu ilmasta. Syklonin päällä olevasta putkesta kulkeutuu ilma ulkoilmaan ja alhaalta kartiomaisesta osasta roska ja pöly kulkeutuu roska-astiaan tai -huoneeseen.

Syklonissa käytetään hyväksi keskipakoisvoimaa. Pölyinen ilma saatetaan syklonissa pyörivään liikkeeseen, jolloin keskipakoisvoima ajaa hiukkaset syklonin seinämälle. Ilma kulkee spiraalimaisesti syklonin pohjaa kohden, jona aikana pölyhiukkaset sinkoutuvat syklonin seinää vasten ja ajautuvat syklonin pohjalle.

Sykloneita on kaksi kokoa:
Ø 630 mm - käytetään Dustexissa ja Esipuhdistimessa (2,2 kW)
Ø 900 mm - käytetään Esipuhdistimessa (4 kW)

 

Dustexin ja Syklonin toimintaperiaate

 

Hankkija

Antti-kuivurit myy Hankkija

Kysyttävää? Ota yhteyttä Hankkijan kuivuri­asiantuntijaan.

010 76 83000

Hankkijan kuivurimyyjät
References