Antti Marine

Antti.fi

Maatalouden investointituki hankkeellesi

Käynnistä hankkeesi ja hae maatalouden investointitukea

Maatalouden investointi- ja aloitustukien haku on nyt auki. Kun haet ensimmäisessä haussa 3.4.-10.5. ehdit saamaan projektisi käyntiin jo tälle satokaudelle!

 

Antti tarjoaa tuotteet tälle satokaudelle

Suhteellisen lyhyt hakuaika määrittää raamit tälle satokaudelle. Onneksi Antin katalogista löytyy tuotteita, jotka saadaan toimitettua jo tälle satokaudelle, jos tukihakemus tehdään ajoissa. Näihin tuotteisiin lukeutuu kaikki viljasiilot ja Plug&Dry -kuivuri.

Voit esimerkiksi pyytää tarjousta hyvissä ajoin ennen hakuaikaa ja hanke voidaan aloittaa heti hakemuksen jättämisen jälkeen, jolloin varmistutaan että tarvittavat investoinnit saadaan jo tälle satokaudelle toimitettua.

Tälle satokaudelle ehtivät tuotteet:

Hankkeen aloittaminen ei vaadi enää tukipäätöstä

Maatalouden investointi- ja aloitustuen haku alkaa 3.4.2023. Ensimmäinen investointi- ja aloitustukien tukijakso päättyy 10.5.2023. Vaikka hakuaika on lyhyt, on valtionneuvosto säätänyt asetuksia siten, että hankkeen voi aloittaa välittömästi, kun hakemus on tehty. Toisin sanoen hankkeen aloittaminen ei siis vaadi enää tukipäätöstä. Tukea pystyy hakemaan vain sähköisesti Hyrrä-tietojärjestelmän avulla.

Maatalouden investointi- ja aloitustukien haku alkaa 3.4

Valtioneuvosto on hyväksynyt asetukset liittyen maatalouden investointi- ja aloitustukiin. Investointituen ehdot ja tuen kohteet säilyvät pääosin edeltävää ohjelmakautta vastaavina. Suurimpana muutoksena päätettiin, että hankkeen voi aloittaa heti tukihakemuksen jättämisen jälkeen.

Jos sinulle jäi vielä kysyttävää, niin asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. Katso yhteystietomme täältä

Lähde: Maa- ja porotalouden sekä luontaiselinkeinojen rakennetukia koskevia asetuksia hyväksyttiin 

Hankkija

Antti-kuivurit myy Hankkija

Kysyttävää? Ota yhteyttä Hankkijan kuivuri­asiantuntijaan.

010 76 83000

Hankkijan kuivurimyyjät
References