Antti.fi

Öljy- ja kaasu-uunit

Laadun takana Antti ja Oilon

Perinteiseen Antti-öljyuuniin löytyy seitsemän taloudellista ja kestävää mallia teholuokissa 300–2000 kW. Kevytöljyä polttoaineena käyttävän uunin polttokammio ja lämmönvaihdin ovat tulenkestävää, ruostumatonta terästä.

Öljyuunit toimitetaan Oilonin kaksiliekkipolttimilla ja ruostumattomasta teräksestä valmistetulla savupiipulla. Uunien korkein kuivausilman lämpötila on 90 astetta ja hyötysuhde erinomainen 92–95 %. Korkea kuivausilman lämpötila säästää energiaa jopa 30 %.

Antti-uunit mahdollistavat nyt uusiutuvan polttoöljyn käytön

Toimitamme vuoden 2022 alusta öljytoimiset kuivuriuunit HVO-yhteensopivilla polttimilla. HVO-yhteensopivissa polttimissa (Hydrotreated Vegetable Oil) voidaan käyttää sekä uusiutuvaa polttoöljyä ett. kevyttä polttoöljyä. HVO-poltto.ljy valmistetaan jäte- ja tähderaaka-aineista. Uusiutuvan polttoöljyn käytöllä voidaan vähentää viljankuivauksen kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 %.

Lataa Öljyuunien tekniset tiedot

Vacboost-uunit kaasupolttimella

Vacboost-uunit ovat viljankuivurin tehokkaita ja taloudellisia lämmittimiä. Ne toimivat alipaine- periaatteella suorapolttoisina, joten savukaasut eivät heikennä hyötysuhdetta. Uunit on varustettu moduloivalla polttimella, jonka polttoaineena toimivat maa- tai nestekaasu. Tehoa löytyy riittävästi vaativaankin käyttöön.

Lataa Kaasu-uunien tekniset tiedot

Katso video uunin huoltamisesta

Hankkija

Antti-kuivurit myy Hankkija

Kysyttävää? Ota yhteyttä Hankkijan kuivuri­asiantuntijaan.

010 76 83000

Hankkijan kuivurimyyjät
References