Antti.fi

Pyörösiilot

Tuuletuspohjasiilot ja pyörösiilot sisäkartiolla

Antti-pyörösiilot toimitetaan valmiina elementteinä, jotka asiakas kokoaa. Pystytys tapahtuu pääosin ilman telineitä nosturilla tai turvallisesti tunkkeja apuna käyttäen.

Siilon vakiovarusteisiin kuuluvat täyttöaukko, miesluukut katolla ja seinässä, seinätikkaat, ruuvikuljettimen seinäyhde ja suojaputki. Saatavana myös runsaasti lisävarusteita. Katon kiinnitys seinävaippaan tapahtuu ylävanteen ja keskitystukien kanssa, jotka takaavat siilon ja katon keskinäisen symmetrisyyden ja lujuuden. Siilojen halkaisijat ovat 5,3 ja 7,5 metriä. Siilot voidaan tasapohjaisella perustalla varustaa myös ilmastuspuhaltimin ja pohjan tyhjentävällä kiertävällä ruuvilla sekä pohjakartiolla.

Tuuletuspohjasiilot

Pyörösiilot varustetaan tuulettavalla sisäkartiolla. Täyttö on nopeaa ja tehokasta. Viljaa voidaan jäähdyttää tai tuulettaa sekä käyttää siiloa puintituoreen viljan välivarastointiin. Siilossa on poistoilmaventtiilit. Tyhjennys ruuvilla tai kuljettimella.

Pyörösiilot sisäkartiolla

Pyörösiilot sisäkartiolla soveltuvat erityisesti viljan varastointiin. Valikoima on sama kuin tuuletuspohjasiiloilla. Helppo ja nopea tyhjentää kaikki vilja siilosta ilman käsityötä. Maanpäällinen perusta estää vesiongelmat. Tyhjennys ruuvilla tai kuljettimella.

Pyörösiilot tasapohjalla tai betonikartiolla

Antti-pyörösiilot ovat vankkaa tekoa. Niiden pultit ja mutterit sopivat paikkaansa ilman erikoistyökaluja. Suomessa suunniteltu ja Suomen oloihin tarkoitettu siilo kestää varmasti. Siilossa on vakiona ulkoiset pystytuet, 250 mm:n täyttöaukko katolla, miesluukku seinässä ja katolla, seinätikkaat, kairan läpivienti ja suojaputki.

Varusteisiin lukeutuvat myös kattotikkaat ja kattokaiteet sekä selkäsuojavarusteet tikkaille. Laipalliset pultit ja mutterit helpottavat ja nopeuttavat asennusta huomattavasti.

Lataa pyörösiilojen mittoja

Kuvia

Hankkija

Antti-kuivurit myy Hankkija

Kysyttävää? Ota yhteyttä Hankkijan kuivuri­asiantuntijaan.

010 76 83000

Hankkijan kuivurimyyjät
References