Antti.fi

Vaunukuivurit

Antin vaunukuivuri on viljankuivauksen nopea starttipaketti

Antti Plug&Dry -vaunukuivurin saat nopeasti ja helposti tehokkaaseen käyttöön. Se on sekä hankinta- että käyttökustannuksiltaan houkutteleva: suuria perustus- ja rakennustöitä ei tarvita, ja toimituksessa on mukana asennusvalmiit moduulit ja kaapelit. Vaunukuivurin kiertonopeuden ja tyhjennystehon säätö tapahtuu portaattomasti syöttölaitteen taajuusmuuttajalla. Vaunukuivuri voidaan verhoilla samalla tavalla kuin kiinteäkin koneisto.

Vaunukuivurit perustuvat samaan perustekniikkaan kuin kaikki muutkin Antin valmistamat kuivurit, tilavuudet 16,8–101,1 m3. Uuni voidaan valita konieston kokoluokan ja halutun tehon mukaan joko öljy-, bio- tai kaasutoimisena. Vaunukuivurissa ei ole pohjaruuvia ja elevaattoritehon saa valita.

Vaunukuivuri ei säistä piittaa

Antti-vaunukuivuri on kehitetty vaativiin olosuhteisiin. Säistä piittaamatta se kuivaa

nopeasti ja energiatehokkaasti rehuja, siemenviljaa sekä piensiemeniä. Nopeutta lisää vaunukuivurin käyttämä alipainetekniikka, jolla uunin lämmönvaihtimessa kuumennut ilma imetään kuivattavan vilja- tai siemenerän läpi. Alipaine vähentää myös pölyn määrää.

Säästä energiaa

Antin kuivausteknologia säästää monin tavoin energiaa, mikä laskee käyttökustannuksia. Kuivauksen alipainetekniikka takaa korkean hyötysuhteen. Vaunukuivuriin on myös mahdollisuus hankkia Optima-keskuksen sijaan Ultima-automaatiokeskus kosteudenmittauksella. Jatkuva kosteudenmittaus on tarkka ja vähentää ylikuivausta saavuttaen halutun kosteuden, myös yöaikaan. Aksiaalipuhaltimien taajuusmuuttajakäyttö vähentää sähkön kulutusta ja ilmamäärän portaaton säätö optimoi kuivauksen. Kun vielä koneisto eristetään valmiilla eristyspaketilla, energiankulutus on alhainen ja kuivaus tehokasta.

Lataa Vaunukuivureiden tekniset tiedot

Hankkija

Antti-kuivurit myy Hankkija

Kysyttävää? Ota yhteyttä Hankkijan kuivuri­asiantuntijaan.

010 76 83000

Hankkijan kuivurimyyjät
References