Antti Marine

Antti.fi

KARMIHITSAAJA

Antilla haussa KARMIHITSAAJA pystykarmien niittauskokoonpanoon ja listojen hitsaukseen Odotamme hakijalta:* hyvää ja tehokasta otetta työhön* kykyä olla mukava työkaveri* valmiutta 2-vuorotyöhönkarmihitsaajan ei tarvitse olla luokkahitsaaja. Perehdytämme valitun henkilön tehtävään. Tarjoamme:*mukavan työyhteisön kasvavassa perheyrityksessä mielenkiintoisella toimialalla*toimivat työkalut ja työskentelyolosuhteet*heti sopivan henkilön löydyttyä alkavan määräaikaisen työsuhteen 30.9.2023 asti

Lue lisää

Investointiuutisia: uudet siilot valmistetaan uudella profilointikoneella

Halkaisijaltaan 10,6 ja 12,1 metriset Iso-Antti viljasiilot ovat tuotevalikoimamme suuri uutuus. Yksi Iso-Antin suunnittelun lähtökohdista oli, että materiaalia ei kuluteta samassa suhteessa siilon koon kasvaessa. Tätä varten Antti-Teollisuus investoi uuteen seinäelementtien profilointikoneeseen.

Lue lisää

Maatalouden investointi- ja aloitustuet 2023-2027

Valtioneuvosto on hyväksynyt asetukset, jotka koskevat maatalouden investointi- ja aloitustukia seuraavalle viidelle vuodelle. Asetukset kattavat myös kansallisesti rahoitettavat poro- ja luontaiselinkeinojen investointi- ja aloitustuet.

Lue lisää